Waar te zien?

 

 -

Paleis van justitie Den Haag

De schilderijen uit de serie "Boven de bank" zijn nog tot het einde van dit jaar te zien in het Paleis van Justitie in Den Haag, samen met een serie tekeningen.

www.bovendebank.info

Op de site www.bovendebank.info zijn een aantal schilderijen van mijn hand te koop. Het gaat om schilderijen uit de serie "boven de bank". Het leuke is dat je op de site ook kan kijken of de schilderijen passen boven de bank. Niet alleen de schilderijen kun je doorklikken, maar ook de banken waar ze boven hangen. Op schaal!

-

www.kunstinzicht.nl

Als je het leuk vindt om te kijken: ik heb een account aangemaakt op de site www.kinstinzicht.nl. Een leuke site met veel prachtige werken. Mijn eigen plek daarop is echter nog niet af: werk in uitvoering....

 

-

Place du Tertre, Kortenhoef

juni 2014 was er weer place du tertre in Kortenhoef. Een mooi initiatief van Ingrid Janssen. Mijn werk was genomineerd door de vakjuri.

 

 

-  

Gerechtsgebouw, Paleis van Justitie, Den Haag

Van 20 januari tot eind februari 2014 hangen een aantal schilderijen en tekeningen  in de rechtbank in Den Haag

  

 

Gezondheidscentrum Kortenhoef

Van 19 oktober 2013 tot 17 januari 2014 zijn er een aantal werken te zien in de praktijkruimtes en wachtruimtes van de tand- en huisartenpraktij aan de Bloklaan in Kortenhoef.

 

 -

Ankeveen Artistique

In september 2013 had ik een kraam op Ankeveen Artistique

Maak jouw eigen website met JouwWeb